Welke verschijningsvorm bijvoorbeeld uw brood- of banketcreatie ook heeft, Belofe verpakkingen heeft er een geschikte verpakking voor. Niet alleen ter bescherming van het product, maar óók als fraai visitekaartje van uw bedrijf op straat en bij de mensen thuis!

Specialistisch

Verpakkingen hebben bijzondere functies. Ze moeten voldoen aan de wettelijke eisen voor voedselveiligheid én passen bij uw bedrijf. Soorten, materialen, formaten, ontwerpen en druktechnieken: de specialisten van Belofe verpakkingen helpen u graag optimale keuze te maken.

Alles kan

De basisverpakkingen koopt Belofe verpakkingen op grote schaal in. U kunt kiezen uit vele standaardoplossingen en exclusief maatwerk. Het unieke assortiment bevat verpakkingen voor elk ambachtelijk brood- en banketproduct, van actie- tot themaverpakkingen, desgewenst uitgevoerd in uw eigen huisstijl.

Onderscheidend

Met de creaties van Belofe verpakkingen kunt u zich onderscheiden en elk product als cadeautje presenteren. Uw verpakkingslijn straalt kwaliteit uit, ook bij de consument thuis. Een krachtig extra communicatiemiddel!